Vilada convoca un concurs fotogràfic per celebrar el 25è aniversari dels gegants del poble

Vilada organitza un concurs fotogràfic sobre els 25 anys d’història dels seus gegants per retre’ls homenatge en el seu aniversari. El concurs servirà per dissenyar la portada del programa de Festa Major d’aquest any i neix amb l’objectiu de fer aflorar fotografies que documentin els 25 anys d’història dels gegants del Vilada, un dels elements del patrimoni cultural més significatiu del poble.

img128El certamen és obert a tothom i consisteix en presentar fotografies o dibuixos de la parella de gegants. Les bases, que es poden consultar íntegrament a www.vilada.cat, marquen que cada fotografia presentada podrà de ser en suport digital (.jpg o .png) o en paper. Això sí, haurà de tenir una resolució adequada per generar impressions i versions d’alta definició, en cas que sigui l’escollida. L’Ajuntament recomana que la resolució s’aproximi als 300 PPP. Pel que fa a la mida de la foto, podrà ser horitzontal o vertical però haurà de tenir unes dimensions mínimes de 10×15 centímetres.

Presentació abans del 28 d’abril

El termini de presentació de les fotografies serà del 6 de març al 28 d’abril i l’organització ha deixat clar que no s’admetran candidates fora d’aquest termini.

A més, la via per presentar les imatges variarà en funció del seu suport. Si la fotografia és en paper, el concursant l’haurà d’entregar a les oficines de l’Ajuntament dins un sobre tancat, juntament amb un paper amb les següents dades:

  • Nom de l’autor o qui presenta la fotografia
  • Telèfon, direcció postal i correu electrònic
  • Informació de la data i el lloc on es va fer la fotografia, si és possible

L’entrega de la fotografia es podrà fer de dilluns a divendres en horari de 9 del matí a 3 de la tarda.

En canvi, si la imatge és en suport digital, s’haurà d’enviar a l’adreça de correu electrònic concursfotosvilada@gmail.com, juntament amb la mateixa informació que s’ha d’incloure en el sobre de les fotografies en paper.

El premi per a la fotografia o dibuix guanyador serà de 100€.

Miquel

Magdalena