Aleix Camprubí és re-escollit com a secretari d’Imatge i Comunicació de les JERC a la Catalunya central

Les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) a la Catalunya central han renovat la seva Permanent Regional aquest diumenge en el 6è Congrés Regional, celebrat a Sant Mateu de Bages. En clau berguedana, Aleix Camprubí, que ja formava part de l’equip de l’anterior mandat, seguirà sent el secretari d’Imatge i Comunicació de la demarcació.

Camprubí formava part de la candidatura encapçalada pel torellonenc Marc Tienda, que ha estat escollit nou portaveu del grup a la Catalunya central. A banda de Tienda i Camprubí, complementen la llista la manresana Queralt Torres, el també manresà Denís Llussà, la tonenca Mar Coll i el centellenc Pol Colàs.

El nou portaveu va assegurar, després de ser nomenat, que “cal ser al carrer” i va posar l’ull en diferents “lluites” del sector juvenil com els preus dels pisos de lloguer per a universitaris o els preus de les carreres universitats. Tienda també va fer una crida a “potenciar la igualtat de gènere i lluitar per eradicar la violència masclista”, així com també “fer que els joves no se sentin amenaçats davant la seva condició afectiva i sexual”.

Pel que fa a la carpeta d’Aleix Camprubí, el jove periodista berguedà és intensificar l’activitat a la pàgina web del grup, seguir creixent com fins ara a les xarxes socials (Facebook i Twitter bàsicament) i enllaçar més directament els encarregats de la comunicació del partit en les diferents seccions locals i la seva figura a la Permanent Regional.