Els Castellers de Berga estrenen gent a Esparreguera i es preparen per fer un salt en les properes actuacions

Els Castellers de Berga segueixen treballant per assolir els objectius de la temporada. La colla ha actuat aquest cap de setmana a Esparreguera, a la Diada de l’Escorxador, i ha aprofitat la jornada per estrenar gent en diverses posicions.

Els berguedans van descarregar un pilar de 4, un 4 de 6, un 3 de 7, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 5 en una diada tranquil·la i sense complicacions. Segons han explicat, per esperar “el moment de posar una marxa més i prémer l’accelerador“.

Per la seva banda, els Castellers d’Esparreguera van signar una magnífica actuació descarregant tres castells de 7: un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 4 de 7. També era la seva segona actuació de la temporada.

En clau berguedana, la setmana vinent no hi ha actuació per segueixen els assajos al Cine Catalunya, dimarts i divendres. La propera actuació -la tercera de l’any- serà el dia 9 d’abril, al barri de Gràcia de Barcelona. Concretament, actuaran a la plaça de la Revolució de Setembre de 1868, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell.