Una estrebada priva els Castellers de Berga de descarregar la segona torre de 7 de l’any

Els Castellers de Berga han protagonitzat una diada agredolça a la plaça Galceran de Pinós, de Bagà, aquest cap de setmana. Era una de les cites més importants abans de les vacances d’estiu i, prova d’això, van ser les construccions que van intentar els de la camisa blava.

La diada va començar amb un 4 de 7 descarregat de manera molt solvent. En segona ronda, la colla va intentar un 2 de 7 que ja havien carregat en la mateixa plaça fa un any. Però no va ser possible descarregar-lo finalment, i és que la colla va veure com el castell queia després de ser carregat com a conseqüència d’una fota estrebada patida per l’acotxador. La caiguda va provocar contusions en alguns membres de la colla, però per sort ningú va prendre mal. En tercera ronda els berguedans van descarregar un bonic 3 de 7.

19958995_1405658206137859_1586818916652259507_n

A Bagà també hi eren els Picapolls de la Gavarresa. En aquest cas van descarregar un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb agulla. La diada va finalitzar amb una foto i dinar de germanor.

La setmana que ve els Castellers de Berga celebren el seu cinquè aniversari a Berga. Actuaran a la plaça de Sant Pere, amb els Castellers de Sabadell i la Jove de Sitges.