Societat

El MESAB amplia horitzons amb un conveni de col·laboració amb la FUB

El MESAB amplia horitzons amb un conveni de col·laboració amb la FUB

L’Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitari del Berguedà (MESAB) ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages (FUB). L’acord amb la Clínica Universitària de la Facultat de Ciències de la Salut de la FUB té com a objectiu principal contribuir a la competitivitat de les empreses del MESAB així com de facilitar la transferència tecnològica, a la vegada que s’obren portes a la creació de nous espais per al desenvolupament de futurs projectes.

L’acte de presentació i signatura del conveni, que es va dur a terme el passat divendres, va comptar amb la participació de Valentí Martínez, Director General de la FUB; Joan Miquel Canal, President del MESAB; i David Font, President de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Tal i com ha apuntat el president del clúster berguedà, “les aliances amb la FUB permetran implementar accions i investigacions pràctiques de tots els teixits que s’estan desenvolupant”. Per la seva banda, Martínez es mostra satisfet amb l’acord perquè “amplia l’abast territorial de la Universitat”.

Estic amb tu

Agència de Desenvolupament del Berguedà FUB MESAB

Comentaris