Les graderies del pantà de la Baells rebran una actuació per millorar la seguretat i l’accessibilitat

El Consell Comarcal del Bergueda té previst fer una actuació a les graderies del pantà de la Baells per millorar-ne la seguretat. Concretament, es durà a terme la instal·lació d’una barana d’acer inoxidable a tot el perímetre de la zona de públic per millorar les condicions de seguretat i que reduirà el risc de possibles caigudes a l’embassament.

Paral·lelament, també s’està estudiant aprofitar l’ocasió per fer altres canvis, com la instal·lació d’una rampa per garantir l’accés a la zona a les persones amb mobilitat reduïda i afegir graons que divideixin l’alçada actual entre les files de seients.

Segons l’ens comarcal, el projecte ja ha estat aprovat i s’espera que les obres comencin en breu.