Berga, Societat

Venut a Berga un primer premi de la Loteria Nacional

Venut a Berga un primer premi de la Loteria Nacional
Punt de venda del premi, al passeig de la Indústria. L. LÓPEZ

El sorteig d’ahir dijous 24 d’agost de la Loteria Nacional ha deixat un Primer Premi a la ciutat de Berga. La persona afortunada havia comprat una butlleta amb el número 01970, la qual ha estat amb 300.000€ a la sèrie, i que per tant, s’emporta a la butxaca un bon pessic de 30.000€ per aquest dècim.

La butlleta es va vendre al punt número 12.355 situat al passeig de la Indústria de Berga, tal i com han informat des del Patronat d’Apostes de Loterias y Apuestas del Estado. Curiosament, aquest mateix punt ja va vendre fa tres setmanes un Segon Premi, també sortejat en dijous i valorat en 6.003€.

Aquest número atípic és el primer cop que surt com al premi màxim de la Loteria Nacional. En aquesta ocasió, ha portat fortuna a moltes províncies arreu d’Espanya com Madrid, Cadis, Sevilla, Granada, Balears, Astúries, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas, Alacant, València, Segovia, Guadalajara, Albacete, Àvila, Corunya, Lugo i Saragossa. Més a prop de casa, a Catalunya, també ha estat venut a Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Estamariu, Barcelona, Sant Boi de Llobregat i Sabadell.

Administracions de loteria Loteria Nacional Loterías y Apuestas del Estado

Estic amb tu

Comentaris