Venut a Berga un primer premi de la Loteria Nacional

El sorteig d’ahir dijous 24 d’agost de la Loteria Nacional ha deixat un Primer Premi a la ciutat de Berga. La persona afortunada havia comprat una butlleta amb el número 01970, la qual ha estat amb 300.000€ a la sèrie, i que per tant, s’emporta a la butxaca un bon pessic de 30.000€ per aquest dècim.

La butlleta es va vendre al punt número 12.355 situat al passeig de la Indústria de Berga, tal i com han informat des del Patronat d’Apostes de Loterias y Apuestas del Estado. Curiosament, aquest mateix punt ja va vendre fa tres setmanes un Segon Premi, també sortejat en dijous i valorat en 6.003€.

Aquest número atípic és el primer cop que surt com al premi màxim de la Loteria Nacional. En aquesta ocasió, ha portat fortuna a moltes províncies arreu d’Espanya com Madrid, Cadis, Sevilla, Granada, Balears, Astúries, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas, Alacant, València, Segovia, Guadalajara, Albacete, Àvila, Corunya, Lugo i Saragossa. Més a prop de casa, a Catalunya, també ha estat venut a Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Estamariu, Barcelona, Sant Boi de Llobregat i Sabadell.