La Federació Catalana de Natació fa marxa enrere i mantindrà obert el Tossalet a partir del setembre

El Tossalet seguirà donant servei als seus clients. Si més no, a partir d’aquest 1 de setembre. Segons ha pogut saber l’Aquí Berguedà, aquesta setmana els treballadors del complex esportiu han rebut una notificació que indica que l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) no s’executarà i que, per tant, aquest setembre l’activitat seguirà tal com fins ara.

Fonts de la Federació Catalana de Natació, gestora de l’equipament, han confirmat a aquest diari que el Tossalet seguirà obert, després que l’Ajuntament de Berga hagi accedit a “parlar per solucionar la situació”. Segons han explicat, en el moment en què van presentar l’ERO es veien “obligats a fer-ho per intentar posar remei a la gestió actual”. Ara bé, recalquen que “la intenció no ha estat mai tancar i deixar de donar servei, sinó buscar una solució, tant pel servei com pels treballadors”. En la mateixa línia, la Federació ha assegurat que en cap moment s’ha volgut “buscar problemes” amb l’Ajuntament de Berga, sinó arribar a un consens.

L’ERO de fa unes setmanes amenaçava en prescindir provisionalment de bona part de la plantilla i mantenir únicament alguns treballadors a jornada reduïda de 3 hores per a tasques de manteniment i administració. Ara, diu la Federació, això ha quedat enrere. De moment, seguiran les negociacions amb el consistori i el Tossalet restarà obert al públic, a l’espera de trobar una solució que propiciï una millor gestió.

X