L’escola de circ de Berga amplia el nombre de cursos i crea noves classes per a nens de 3 anys

L’escola de circ de Berga amplia la seva oferta formativa fins als 11 cursos regulars. Després de la bona acollida que va tenir el primer any de formació, LaCrica Associació de Circ augmenta el nombre de classes amb l’objectiu de satisfer les inquietuds de qualsevol persona interessada en conèixer i descobrir de forma lúdica les diferents disciplines de circ.

La temporada, adreçada a totes les edats a partir de 3 anys, comença el proper 2 d’octubre i tornarà a comptar amb classes de tela, malabars, equilibris acrobàtics, trapezi, acrobàcies, verticals, etc. Tal com ja va passar en el seu primer any de vida, les sessions formatives se celebraran al Cine Catalunya, un espai compartit amb els Castellers de Berga.

Pel que fa a les novetats, les principals innovacions són el curs de verticals -on es treballaran l’equilibri-, el curs de malabars –on es treballarà la coordinació i el ritme- i dos cursos de nivell intermedi de teles aèries i trapezi fix per a alumnes amb un any d’experiència.

circ-berga-crica-2

Pel que fa a l’Escoleta Infantil, aquest any LaCrica obre un nou grup anomenat “Xics” adreçat a alumnes de només 3 anys d’edat. La creació d’aquest grup permetrà que els nens tinguin el primer contacte amb el món del circ a través del conte i la psicomotricitat.

Les classes es duran a terme els dilluns (grup de Xics, Petits 1, Infantils, Trapezi fix iniciació/intermedi i malabars), dimecres (grup de Petits 2, Juvenils, trapezi i tela iniciació i acrobàcia i equilibris acrobàtics) i dijous (Teles aèries intermedi i verticals) a partir de les 17:30h. Poden consultar les tarifes, horaris i fer la seva inscripció durant el mes de setembre via web a www.lacrica.cat.