Lluís Vall, Jordi Selga i Montserrat Ribera, representants del Berguedà a la llista del PDeCAT pel 21-D

El PDeCAT al Berguedà ha escollit aquest dimecres al vespre els seus representants a les llistes electorals del 21-D. En concret, el partit s’ha decantat per Lluís Vall, de Gironella, Jordi Selga, de Casserres, i Montserrat Ribera, de Guardiola de Berguedà, després que tots tres presentessin les seves candidatures en una reunió de militants a la seu del partit, a Berga.

Vall27 anys i és nascut a Avinyó. Des del 2015, és regidor de Cultura, Festes, Patrimoni, Comunicació i TIC de l’Ajuntament de Gironella i, des del maig passat, lidera la Joventut Nacionalista de Catalunya al Berguedà (JNC). Entre d’altres càrrecs, també forma part de la junta del Foment de les Tradicions Catalanes i, per tant, té un estret lligam amb el món del pubillatge. En l’anterior legislatura va ser regidor a l’oposició de l’Ajuntament d’Avinyó.

DOI63SJW0AABzQA

Selga50 anys i és de Casserres. És regidor a l’Ajuntament del seu poble i, de fet, n’és el cap de l’oposició, ja que qui governa en aquesta legislatura és Josep Colillas (ERC). Selga també és el president del PDeCAT al Berguedà des de fa un any. A banda, des del 2002 dirigeix la seva pròpia fusteria.

DOI63SGWsAUpTQF

Ribera57 anys i és de Guardiola de Berguedà. Ja va ser diputada al Parlament entre el 2010 i el 2015. Actualment és la presidenta de l’Agència Catalana del Consum. Anteriorment ha estat presidenta del Consell Comarcal del Berguedà (1999-2006) i alcaldessa de Guardiola de Berguedà (2003-2015).

DOI63SHXcAA9JNQ

X