Guanya un lot de Nadal contestant aquestes 10 preguntes sobre la revista Aquí Berguedà de novembre!

Has llegit atentament la revista Aquí Berguedà d’aquest mes de novembre? Si és així, contesta a aquestes deu preguntes, i un cop acabat, podràs guanyar un fantàstic lot de Nadal, cortesia d’El Traginer, lots de Nadal de qualitat i proximitat amb compromís social.

Guanya un fantàstic lot de Nadal d’El Traginer

lots (Medium)

Comparteix aquest test amb els teus amics a les xarxes socials i podràs guanyar 1 fantàstic lot de Nadal, cortesia d’El Traginer, lots de Nadal de qualitat i proximitat amb compromís social. Tens temps fins aquest divendres 17 de novembre, i no t’oblidis de compartir-ho de manera pública per tal que puguem saber qui participa!

Boto-Copartir-Facebook Boto-Copartir-Twitter