Mobilitat Berguedà

Esports

La Molina manté els descomptes especials per a berguedans o escolaritzats a la comarca que hi vulguin esquiar

La Molina manté els descomptes especials per a berguedans o escolaritzats a la comarca que hi vulguin esquiar

El Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) mantenen els descomptes especials en els abonaments de temporada de l’estació de La Molina per als ciutadans del Berguedà o els estudiants escolaritzats a la comarca. El president de l’ens comarcal, David Font, i el director de la Molina, Toni Sanmartí, han renovat aquest dimarts el conveni que ja s’aplicava fins ara.

L’acord marca uns criteris d’empadronament mínims per gaudir dels descomptes. Així, en seran beneficiaris tots els empadronats en qualsevol ajuntament del Berguedà des de fa 4 anys o més, i totes les persones escolaritzades a la comarca, visquin on visquin.

Per aconseguir els descomptes, els interessats han de fer arribar a les oficines de l’estació de La Molina una fotografia, el DNI i el certificat històric d’empadronament o el certificat d’escolaritat en algun dels centres d’ensenyament de la comarca.

Segons un comunicat del Consell Comarcal, la renovació del conveni suposa “un pas més per acostar la pràctica de l’esport de neu als ciutadans de la comarca”. L’ens també ha celebrat arribar a l’acord amb una de les estacions públiques de la Generalitat de Catalunya. Durant l’any passat, gairebé un centenar de berguedans van utilitzar els avantatges d’aquest conveni, i la previsió és que aquesta temporada el nombre creixi.

Les tarifes de la temporada 2017/2018 pel Berguedà

Forfets

Adult (de 26 a 64 anys) Nascuts entre 1953 i 1991 – 410 €

Júnior (de 17 a 25 anys) Nascuts entre 1992 i 2000 – 320 €

Infantil (de 7 a 16 anys) Nascuts entre 2001 i 2010 – 112 €

Mitja temporada infantil i júnior (vàlid des de 1/2/2018) – 70 €

Pack productes família escolaritzats a la comarca

1 adult + 1 menor 410 €

1 adult + 1 infantil/júnior 450 €

1 adult + 2 infantil/júnior 500 €

2 adults + 1 infantil/júnior 850 €

Berguedà Consell Comarcal del Berguedà Descomptes esquí FGC La Molina

Estic amb tu

Comentaris