Pengen banderoles de la candidata del PP a la província de Lleida als carrers de Berga

Com la resta de formacions polítiques de la comarca, el Partit Popular ha començat a visibilitzar que s’acosten les eleccions amb banderoles i cartells per tot el país. A Berga, però, els populars han ocupat els seus espais amb candidats diferents: en la majoria de llocs hi apareix la fotografia del número 1 de la llista per Barcelona, Xavier Garcia Albiol, però en altres també hi ha la candidata de la província de Lleida, Marisa Xandri.

Les banderoles amb el rostre de Xandri s’han vist en entrades i sortides de la ciutat com ara la carretera de Sant Fruitós o la Valldan. Les formacions acostumen a optar per cobrir els carrers de la comarca amb els candidats de la província de Barcelona, ja que són els que l’electorat berguedà té la possibilitat de votar.

El president comarcal del PP i número 18 de la llista per Barcelona, Joan Antoni López Noguera, ha explicat que es tracta d’un error de l’empresa que penja les banderoles. En declaracions a l’Aquí Berguedà, López Noguera ha dit que l’empresa distribueix i penja les banderoles a les quatre províncies i s’ha equivocat a l’hora de penjar les dels carrers de Berga. Malgrat tot, López Noguera, que és el número 18 de la llista per Barcelona, ha recalcat que la mateixa empresa farà el canvi de banderoles en les properes hores.