El Consell Comarcal renova les seves oficines i crea espais de treball per àrees

Les oficines del Consell Comarcal del Berguedà presenten un nou aspecte des de la setmana passada. Deu dies d’obres, des de l’1 de desembre fins el 10 -pont inclòs-, han permès transformar els despatxos individuals per a personal tècnic en espais de treball per àrees. De moment, els canvis només reverteixen en el dia a dia del personal tècnic, ja que l’apartat administratiu de les oficines es manté intacte.

El president del Consell, David Font, ha explicat que es tracta d’una primera fase d’actuacions per millorar les condicions de treball dels professionals de l’administració. La segona es portarà a terme entre gener i febrer del 2018 i consistirà en l’adaptació d’una part de les oficines per dedicar-les únicament a l’Equp d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA).

Tant la primera com la segona fase d’obres són assumides íntegrament pel Consell Comarcal amb fons propis. Les actuacions d’aquest desembre han tingut un cost aproximat d’uns 60.000 euros, mentre que la de principis d’any es calcula que s’acostarà als 40.000. Per tant, la reforma de les oficines s’acabarà enfilant fins els 100.000 euros aproximadament.

Amb la possible ampliació a l’horitzó

David Font ha recalcat que segueix existint l’interès per adquirir els espais de la biblioteca de Berga i, així, ampliar les oficines del Consell Comarcal. Ara bé, el president de l’ens ha dit que es tracta d’una possibilitat que “no serà imminent” i, per això, s’han pres mesures per “solucionar els problemes d’espai que fins ara hi havia”.

X