El Rebost de Montmajor encara no té guanyador i se sortejarà entre els assistents a la rifa de diumenge

La butlleta del Rebost de Montmajor amb el número del primer premi de la Rifa del Nen no s’ha venut. Per això, els centenars de productes del rebost encara no tenen guanyador i se sortejaran íntegrament el proper diumenge, 14 de gener, a Montmajor, a partir de les 13h, just després del tradicional esmorzar del rebost.

Com que el Rebost encara no té guanyador, els comerços del poble han seguit venent butlletes del sorteig, malgrat que la Rifa del Nen ja s’ha celebrat. Així doncs, els interessats en adquirir-ne alguna, la podran comprar a les botigues de la vila fins el proper diumenge.

El mateix dia 14 també se sortejaran 37 lots amb productes típics del rebost i un mini-rebost. Entre els productes que se sortejaran al migdia, hi ha un porc, un xai, pollastres, ànecs, pernils, botifarres, cava, vi, cerveses i tota mena d’aliments i productes. Tot plegat, per fer la rifa més gran de la comarca gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Montmajor, els veïns i comerciants del poble i el Futbol Club Montmajor.

WhatsApp Image 2018-01-10 at 15.31.32

https://twitter.com/FCMontmajor/status/949705212884811777

X