El pavelló de Cercs es converteix en l’únic de la comarca amb aforament per a 2.000 persones

L’Ajuntament de Cercs ha fet un seguit d’obres d’adequació al pavelló poliesportiu amb l’objectiu d’obrir el ventall de possibilitats que ofereix l’espai. Aquest gener, coincidint amb el multitudinari concert de Txarango del passat dia 13, el municipi ha estrenat un “nou” pavelló que, d’ara en endavant, podrà donar cabuda a fins a 2.000 persones.

L’edifici compleix totes les normatives de seguretat vigents després del seguit d’intervencions tècniques que ha patit en els darrers mesos. Les actuacions han estat tant obres com instal·lacions d’elements de seguretat activa i passiva.

El passat dia 13 de gener l’equipament va acollir el multitudinari concert dels grups Apardalats, Kiwi i la Tropical Band, Txarango i PD Nanfu&Salasxic. L’acte va omplir per primer cop l’aforament de 2.000 persones que permet l’espai, i el propi consistori recalca que va ser “una constatació que el local és un escenari ideal per aquest tipus d’esdeveniments, ja que l’acústica és idònia“.

A partir d’ara, el local resta a disposició de les persones o entitats cercorines que en vulguin fer ús. A més, l’Ajuntament estén la mà a persones i entitats d’arreu de la comarca, ja que el pavelló es converteix en l’únic del Berguedà que pot acollir sota cobert un volum de persones tan gran.