Carnaval de Berga 2018: la generació del 94 recorre als gira-sols per revalidar el títol

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Carnaval de Berga 2018: la generació del 94 recorre als gira-sols per revalidar el títol

Han guanyat el preuat primer premi d’animació en les dues últimes edicions i, sobre el paper, són el rival a batre. Fa dos anys van guanyar amb el ‘caloret’ de Rita Barberà i l’any passat, amb les sardines triatletes. Aquest any, en canvi, la proposta són els gira-sols.

El seu vídeo promocional deixa clar que el procés tampoc passarà desapercebut en aquesta carrossa. Un sol franquista, els líders unionistes i un camp de gira-sols donen les primeres pistes de la seva proposta.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://vimeo.com/254862093″][/vc_column][/vc_row]

X