Directe, Berga, Política

El ple d’abril a l’Ajuntament de Berga, en directe

El ple d’abril a l’Ajuntament de Berga, en directe
DIRECTE
Última actualització fa 3 anys
22:30
Final del ple

Gairebé dues hores de precs i preguntes han allargat més del previst un ple amb una ordre del dia amb escassos punts.

22:18
ERC farà un homenatge a l'alcalde Badia

Va ser afusellat. La regidora Ermínia Altarriba ho ha anunciat al ple. Serà el dia 19 d'abril. Més informació en els propers dies a l'Aquí Berguedà

22:04
Llarg debat sobre Ràdio Berga

Debat a tres bandes: Ribera, Francàs i Pujals. El regidor del PDeCAT, Francesc Xavier Francàs, retreu a Ribera que parlés d'un projecte durant els 4 anys a l'oposició i, ara que és al govern, no el porti a terme. Pujals lamenta novament que no es convoqui la comissió dedicada a reactivar la ràdio. Ribera diu que no hi ha novetats però assegura que "desmantellar l'actual local de Ràdio Berga no és una prioritat". Segons el regidor del govern, si fessin això, seria "enterrar el futur de l'emissora".

21:32
La campanya Esplèndid ha estat molt ben valorada pels comerços i establiments adherits, segons Ribera

Ribera diu que ha anat "molt bé". Recalca que feia molts anys que no s'havia fet una campanya de promoció turística. No se sap l'impacte econòmic, però sí que se sap la valoració dels establiments o entitats que s'hi han volgut adherir. Entre d'altres aspectes que, segons Ribera, confirmen l'èxit, hi ha les més de 10.000 visites al web de la campanya.

21:16
Biarnés amenaça amb demanar la dimissió de Camps per no tirar endavant el Parc de la Natura

"Si no veiem que hi ha progrés en aquest tema, haurem de sol·licitar la dimissió d'aquella persona encarregada d'executar-lo", diu. Des de la Comissió de Projectes Estratègics, es va arribar a un acord per avançar en la qüestió, però de moment no s'han fet els passos. L'equip de govern diu que hi ha problemes amb la contractació, i Biarnés diu que "el com és el que menys importa", i recomana que es busquin alternatives.

21:01
Biarnés diu que el fet que no s'hagi passat per ple fa que el proper equip de govern pugui canviar-ho

Segons diu, és una de les possibles conseqüències de no haver fet debat previ a la presa de la decisió. "Si això passa, marejarem els expositors, i no crec que ens afavoreixi", ha afegit.

20:58
Ribera recorda que és la fira més important de Berga i s'ha volgut assegurar que sigui de dos dies

El regidor Ribera recorda que la Fira de Maig és la més gran de Berga. "Molts expositors fan un esforç important per portar el màxim de material possible", diu. Per això, convé assegurar que sigui d'almenys dos dies. El propi regidor ho explicava fa unes setmanes a l'Aquí Berguedà. Pots recuperar-ho, aquí.

20:56
Biarnés parla sobre el canvi de dates de la fira de maig

Ho va dir en el ple de març, però el regidor de l'àrea, Francesc Ribera, no hi era. Lamenta que no hi ha hagut un debat previ a l'hora d'acordar el canvi de dates.

20:42
Berga apostarà per portar la seu de l'Exploratori de Recursos de la Natura a la ciutat

L'alcaldessa Montse Venturós, en resposta a Minoves, explica que el 1,5 milió d'euros es destinarà a projectes urbanístics (SI Serra de Noet, Sant Francesc, Pedregals), en l'hospital comarcal, en millores del polígon i en portar la seu de l'Exploratori de Recursos de la Natura a Berga. Sobre aquesta última proposta, l'alcaldessa recalca: "És un projecte vital per a nosaltres"

20:39
La Diputació concedeix 1,5 milions d'euros a Berga. "En què els invertirem?"

La Diputació concedeix aproximadament 1,5 milions d'euros a l'Ajuntament de Berga. Al regidor Minoves li agradaria saber en què es volen invertir aquests diners. 

Carrega més

Ajuntament de Berga directe directe ple Ple

Estic amb tu

Comentaris