Berga

El local de joves de Berga s’obrirà de manera definitiva a partir del setembre

El local de joves de Berga s’obrirà de manera definitiva a partir del setembre

El local de joves de Berga obrirà portes de manera definitiva i estable a partir del setembre. Setmanes després que l’espai acollís l’exposició ‘Controles?’ per a la prevenció de drogodependències, la regidora de Joventut, Mònica Garcia, ha anunciat que el local s’obrirà a principis de tardor. L’equipament va ser concebut durant el primer mandat de Juli Gendrau com a alcalde, i inicialment es preveia inaugurar l’any 2011.

El local, situat al carrer Mossèn Espelt, número 13, està destinat a convertir-se en un espai que respongui a les necessitats i els interessos del jovent de la ciutat. Garcia va explicar a l’Aquí Berguedà que la idea és inaugurar-lo amb un acte adreçat clarament al jovent: “Volem que els joves hi entrin i sentin que és un espai per a ells”.

De moment, problemes amb el clavegueram obliguen a fer un manteniment insistent i constant a l’espai. Es tracta d’un problema que persistirà fins que no s’actuï d’arrel en la claveguera. Ara bé, mentre l’Ajuntament consensua amb l’Agència Catalana de l’Habitatge la manera de cobrir i executar l’actuació, l’equipament pot obrir sense problemes i començar a ser útil per als joves. L’Agència és, precisament, qui ha alçat els tres pisos que actualment té l’equipament i que estan pensats per cobrir tota mena d’emergències socials.

Ajuntament de Berga Espai Jove local de joves de Berga Mònica Garcia

Estic amb tu

Comentaris