Els avis del Casal Cívic i els alumnes de Santa Eulàlia renoven la font del pati de l’escola

L’Escola Santa Eulàlia de Berga ha inaugurat aquest cap de setmana passat la font del pati en el marc dels actes de final de curs. La font estava malmesa i ha estat renovada gràcies a un projecte conjunt entre els nens i nenes del centre i els avis del Casal Cívic de Berga.

La iniciativa ha consistit en la substitució de l’enrajolat de la part frontal de la font. Els infants de l’escola s’han ocupat d’elaborar el disseny de les rajoles, mentre que els alumnes del taller de ceràmica del Casal Cívic s’han encarregat de plasmar el disseny i de coure les peces que formen el mosaic frontal de la font.

El disseny està format per nou peces que contenen diverses formes geomètriques en què es combinen diferents tonalitats de color blau, verd, groc i vermell. Els membres de la brigada municipal del consistori berguedà han portat a terme la col·locació de les rajoles per acabar les tasques d’adequació de la font.

La directora de l’Escola Santa Eulàlia, Betlem Guillén, i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Berga, Eloi Escútia, han valorat positivament la iniciativa i aposten per repetir aquest tipus de col·laboració intergeneracional en properes ocasions per tal de promoure el treball en xarxa i fer que petits i grans puguin compartir coneixements i experiències.

X