Cercs

“Sóc de Granada però, si Horrorland m’agafa, m’instal·lo al Berguedà amb els ulls tancats”

“Sóc de Granada però, si Horrorland m’agafa, m’instal·lo al Berguedà amb els ulls tancats”

La Verónica és de Granada i aquest dimecres al matí ha trepitjat per primera vegada el Berguedà. Té 38 anys, és esteticista i una de les aspirants que ha fet el càsting per fer de maquilladora a Horrorland. Assegura que treballar al parc de terror de Cercs seria “un somni” i no li importa en absolut haver de viure al Berguedà durant dos mesos per complir-lo: “Ho faria amb els ulls tancats. Aquí i on vulguin”.

Ha treballat en altres espectacles de terror, com ara PsicoFobia, una experiència extrema que s’organitza a la localitat de Huétor Vega (Granada). I explica que li agraden molt aquest tipus d’esdeveniments, no només per l’afició al terror sinó “pel bon rotllo que s’hi respira”.

De fet, la Verónica ja té l’entrada per venir a Horrorland com a públic. Aquesta era la seva idea principal fins que una amiga li va rebotar l’oferta de feina i va decidir presentar la seva candidatura. Reconeix que era un tren que no podia deixar escapar: “És molt complicat trobar un projecte d’aquesta envergadura a Espanya”.

Ella fa anys que es mou pel món del terror i, a diferència dels impulsors del parc, no li sorprèn massa que la crida hagi arribat a mobilitzar tanta gent. “Aquesta gent ha tret a la venda moltíssimes entrades i en pocs dies s’han esgotat. El món del terror cada vegada va a més i seguirà creixent gràcies a iniciatives com aquesta”, augura.

Aquest dimecres la direcció d’Horrorland ha fet els càstings a espantadors i maquilladors, i dijous serà el torn dels actors i les actrius. La Verónica ja ha exhibit els seus coneixements i ara se’n torna cap a Andalusia. A l’octubre tornarà, però no sap si com a visitant d’Horrorland o com a maquilladora del parc. La competència és gran (la direcció ha de triar 140 currículums d’entre els 895 que ha rebut), però la il·lusió encara més.

Horrorland

Estic amb tu

Comentaris