“Sóc de Granada però, si Horrorland m’agafa, m’instal·lo al Berguedà amb els ulls tancats”

La Verónica és de Granada i aquest dimecres al matí ha trepitjat per primera vegada el Berguedà. Té 38 anys, és esteticista i una de les aspirants que ha fet el càsting per fer de maquilladora a Horrorland. Assegura que treballar al parc de terror de Cercs seria “un somni” i no li importa en absolut haver de viure al Berguedà durant dos mesos per complir-lo: “Ho faria amb els ulls tancats. Aquí i on vulguin”.

Ha treballat en altres espectacles de terror, com ara PsicoFobia, una experiència extrema que s’organitza a la localitat de Huétor Vega (Granada). I explica que li agraden molt aquest tipus d’esdeveniments, no només per l’afició al terror sinó “pel bon rotllo que s’hi respira”.

De fet, la Verónica ja té l’entrada per venir a Horrorland com a públic. Aquesta era la seva idea principal fins que una amiga li va rebotar l’oferta de feina i va decidir presentar la seva candidatura. Reconeix que era un tren que no podia deixar escapar: “És molt complicat trobar un projecte d’aquesta envergadura a Espanya”.

Ella fa anys que es mou pel món del terror i, a diferència dels impulsors del parc, no li sorprèn massa que la crida hagi arribat a mobilitzar tanta gent. “Aquesta gent ha tret a la venda moltíssimes entrades i en pocs dies s’han esgotat. El món del terror cada vegada va a més i seguirà creixent gràcies a iniciatives com aquesta”, augura.

Aquest dimecres la direcció d’Horrorland ha fet els càstings a espantadors i maquilladors, i dijous serà el torn dels actors i les actrius. La Verónica ja ha exhibit els seus coneixements i ara se’n torna cap a Andalusia. A l’octubre tornarà, però no sap si com a visitant d’Horrorland o com a maquilladora del parc. La competència és gran (la direcció ha de triar 140 currículums d’entre els 895 que ha rebut), però la il·lusió encara més.

X