“Horrorland et descol·loca. No t’esperes res del que et passarà. És increïble”

Que la inauguració d’Horrorland coincideixi amb la setmana més plujosa de l’any és una llàstima. Però ho seria encara més, si el parc del terror de Cercs no tingués qui té a darrera. Els impulsors de la iniciativa van aliar-se amb la pluja: van traslladar l’acte inaugural a l’interior d’una de les naus però van aprofitar el diluvi per crear un ambient encara més tenebrós a l’exterior. I així se solucionen les crisis.

La nau del menjar i les begudes es va omplir en un no-res. De fet, a dins ja teníem problemes per moure’ns i a fora encara hi havia més de 100 metres de cua. Si després de mesos de ressò, grans inversions i més de 20.000 entrades venudes, algú encara dubtava del potencial d’Horroland, la posada de llarg d’ahir va ser la sentència.

Foto-2-1

El David, la Cristina, el Climent i la Sílvia s’han convertit en uns ídols per a tots els fanàtics del terror. Si en el món del futbol quan Messi parla, el món calla; en el món del terror passa el mateix amb els impulsors d’Horrorland. Cada vegada que David Moreno –la veu cantant de l’acte inaugural- agafava el torn de paraula, les 800 persones que tenia davant l’ovacionaven. Els crits em recordaven –salvant les diferències- als que el Camp Nou fa al capità de l’equip en cada presentació de la temporada.

La gent els aprecia molt, però ahir els convidats venien a passar por. Els primers en sortir de les atraccions no tocaven de peus a terra: “Ha superat de llarg les expectatives”; “Això és increïble”; “He estat en més d’un túnel de terror, però això és un altre món”; “Quin ‘subidón’!”.

foto-2-la-termica

Entre els convidats, hi ha gent de totes les edats. Cinc noies d’entre 12 i 14 anys passen entre la multitud agafades de la mà. Un monstre els atura a mig camí i els intenta espantar. Una dona que s’ho mirava s’espanta, però elles riuen i li fan ganyotes. Diuen que volen fer totes les atraccions i asseguren que caldrà molt més que el monstre que s’acaben de trobar per espantar-les. Al cap d’una estona, surten de ‘L’escorxador’, una de les atraccions, i confirmen que Horrorland ho ha aconseguit: “Quin iuiu! Ens ho estem passant pipa!”.

A la zona de fumadors, la desconnexió conviu amb l’exaltació. Un grup que ja ha entrat a tres naus comenta que les entrades per venir a l’edició nadalenca s’han de comprar tant bon punt surtin a la venda: “No ens ho podem perdre, aquesta gent són molt bons”. Uns metres més enllà, l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, entra de nou al complex del parc. El somriure no li cap a la cara: “Quina moguda que ens han muntat! I el que vindrà…”. Doncs que vingui.

Matadero-Horrorland-2-1