Entren de matinada a les botigues d’Orange i Vodafone de Berga i roben telèfons d’exposició d’una d’elles

Segon incident en pocs mesos en botigues de telefonia mòbil del carrer Major. Aquesta matinada un grup de lladres han entrat a les botigues d’Orange i Vodafone, separades per pocs metres. L’incident ha passat pels volts de les 3 de la matinada, segons han explicat els Mossos d’Esquadra a l’Aquí Berguedà.

Els lladres han entrat a totes dues botigues, forçant les portes d’accés. A Orange hi ha entrat però no s’han endut cap article. Al punt de venda de Vodafone, en canvi, sí que s’han emportat articles d’exposició. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat que es tracta de maquetes i telèfons que la botiga té a l’àrea d’atenció al client perquè el públic pugui provar-los. Els aparells no tenen el funcionament real d’un telèfon, ja que no estan pensats perquè s’hi facin operacions.

Al migdia, els agents dels Mossos estaven pendents de rebre la denúncia pertinent. Malgrat tot, estan investigant els fets des que s’han conegut. De moment, però, no es descarta cap hipòtesi. Fa pocs mesos, la botiga d’Orange ja es va despertat amb la porta malmesa. En aquella ocasió els lladres van entrar, però no tampoc es van detectar furts.

orange-berga-robatori

X