Salut, Berga

L’Ajuntament de Berga exigeix a l’empresa que neteja l’hospital que hi destini més personal

L’Ajuntament de Berga exigeix a l’empresa que neteja l’hospital que hi destini més personal

El govern de l’Ajuntament de Berga ha demanat a la gerència de l’hospital Sant Bernabé que vetlli pel compliment del contracte que hi ha amb l’empresa ISS, que s’encarrega de netejar el centre. El consistori ha fet un seguiment dels últims mesos i ha pogut confirmar que hi ha les deficiències en el servei de neteja que el comitè d’empresa ha denunciat en les darreres hores. ISS també s’encarrega del servei de bar i del càtering de l’hospital, que també han rebut queixes en els últimes mesos.

Davant aquest escenari, l’Ajuntament ha ordenat que s’adverteixi a l’empresa que “cal que compleixi el contracte amb les condicions que marca”, és a dir, que posi el personal que calgui per fer la neteja sense deficiències. El comitè d’empresa ha lamentat en un comunicat que, en ocasions, entre dues i tres persones han d’assumir la neteja de tot el centre i això fa que algunes zones o espais comuns estiguin descuidats.

El contracte que vincula l’empresa amb l’hospital es va signar l’any 2015 i és de dos anys fixes més dos de prorrogables. Aquesta pròrroga es va fer efectiva l’any 2017 i, per tant, allarga el contracte fins el 2019. El regidor Eloi Escútia, en representació del govern, ha recordat que l’empresa ha de seguir donant el servei i que “en cap cas pot deixar d’oferir-lo”.

A banda, el govern municipal ha exigit a ISS que doti els serveis del personal que calgui per fer la neteja correctament. Si les deficiències persisteixen, l’Ajuntament recorda que pot denunciar l’empresa per incompliment de contracte.

Ajuntament de Berga Eloi Escútia Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris