Especial

Gran inauguració del Bingo Cerdanya amb bus gratuït el proper dia 7

Gran inauguració del Bingo Cerdanya amb bus gratuït el proper dia 7
Bingo Cerdanya és un dels espais més grans de la nova marca de sales de joc 500 Gaming

Conei Corporación HV inaugura un nou Bingo a Puigcerdà, amb un espai de 1.000 m2 dedicat al Bingo Tradicional, electrònic i sala de màquines.

El 7 de desembre a les 17 h s’inaugura el Bingo Cerdanya al carrer Girona del Polígon Sant Marc de Puigcerdà. El Bingo va obrir les seves portes el 23 de novembre i compta amb 1.000 m2 distribuïts en dos pisos.

El bingo s’ubica al pis superior. És un espai molt ampli amb capacitat per a 115 persones i obre tots els dies de la setmana. Al pis inferior, hi trobem la sala de joc, que disposa de les últimes novetats en màquines recreatives i ruletes electròniques.

Bingo Cerdanya és un dels espais més grans de la nova marca de sales de joc 500 Gaming, llançada aquest any per Conei Corporación. Aquesta marca no és només una qüestió de disseny, significa la unificació de tots els establiments 500 Gaming sota uns mateixos criteris que cerquen l’excel·lència en l’atenció i la satisfacció del client.

Transport gratuït per anar a la inauguració

Conei Corporación vol que tota la zona sigui partícip d’aquest esdeveniment, per això posa a disposició de qui ho vulgui dos autobusos gratuïts.

Una línia sortirà de Berga de la parada del bus a les 16:00 del dia 7 i pararà a Cercs, Guardiola de Berguedà, Bagà, Das, Alp i Queixans. L’altra línia sortirà de La Seu d’Urgell a les 16:00 i pararà de Bellver de Cerdanya i Bolvir. Per accedir al recinte és imprescindible DNI, carnet de conduir o passaport per acreditar-se.

El nou Bingo amplia l’oferta d’oci de la comarca de la Cerdanya i significa una aposta potent pel nostre territori. Per la seva ubicació privilegiada, donarà servei a molts jugadors, no només als puigcerdanencs, també als residents de cap de setmana o als visitants francesos.

Conei Corporación, que acaba de celebrar els seus 20 anys d’història, és un dels grups més grans de Catalunya en el sector dels jocs d’atzar. Compta amb 25 sales, entre bingos i sales de joc, disposa d’un extens parc de màquines recreatives i també gestiona el Gran Casino Costa Brava.

Article patrocinat Bingo Puigcerdà

Comentaris