Denuncien un exprofessor de l’Escola de Música de Berga que hauria abusat d’una alumna de menys de 16 anys

Denunciat un cas de presumptes abusos sexuals a una alumna de l’Escola de Música de Berga per part d’un professor, segons avança Regió7. Els Mossos investiguen el cas arran d’una denúncia presentada en les últimes setmanes per la ja exalumna.

L’inici dels presumptes abusos remunta a fa cosa de 10 anys, però no va ser fins fa un any que la direcció de l’Escola va tenir-ne constància perquè una exalumna els ho va comunicar. El professor seguia treballant al centre perquè ningú tenia constància dels fets, més enllà de la víctima, que ara ho ha denunciat. En pocs dies, es va informar als jutjats i el mestre va deixar la feina.

A partir d’aquí es van iniciar les investigacions, però no ha estat fins aquest Nadal que l’exalumna ha presentat una denúncia formal als Mossos d’Esquadra. La denúncia recrimina al professor haver abusat sexualment de l’aleshores alumna quan aquesta tenia menys de 16 anys i, per tant, estava per sota de l’edat legal de consentiment.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Berga encara no s’ha pronunciat públicament al respecte: ho farà aquest dimecres, en una atenció als mitjans de comunicació, a les 12 del migdia.

X