Ballús Desinfecció Ozó

Berga

Un cotxe cau d’un pont a la zona de la depuradora de Berga

Un cotxe cau d’un pont a la zona de la depuradora de Berga
El vehicle, abans de ser retirat. TRÀNSIT

Sinistre caòtic a Berga. Un cotxe ha caigut a primera hora del matí de dimarts per un pont de la C-1411, entre l’antiga discoteca Menfis i la carretera cap a Cal Rosal. En concret, l’accident s’ha produït pels volts de dos quarts de 10 al punt quilomètric 75,5, a la zona de la depuradora d’aigües de la ciutat.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 12.11.43

El vehicle ha sortit de la carretera i ha caigut del pont, anant a parar al terraplè que hi havia quinze metres avall. L’única ocupant del turisme, una dona de 53 anys, gironellenca veïna de Berga, ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital General de Manresa.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 9.42h del matí. S’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers, que han estat les encarregades de treure l’ocupant del vehicle i remuntar el vehicle amb una grua des de dalt del pont, tal com es pot apreciar en el vídeo del final d’aquesta notícia.

Accident Bombers Servei Català de Trànsit sinistre

Estic amb tu

Comentaris