Un cotxe cau d’un pont a la zona de la depuradora de Berga

Sinistre caòtic a Berga. Un cotxe ha caigut a primera hora del matí de dimarts per un pont de la C-1411, entre l’antiga discoteca Menfis i la carretera cap a Cal Rosal. En concret, l’accident s’ha produït pels volts de dos quarts de 10 al punt quilomètric 75,5, a la zona de la depuradora d’aigües de la ciutat.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 12.11.43

El vehicle ha sortit de la carretera i ha caigut del pont, anant a parar al terraplè que hi havia quinze metres avall. L’única ocupant del turisme, una dona de 53 anys, gironellenca veïna de Berga, ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital General de Manresa.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 9.42h del matí. S’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers, que han estat les encarregades de treure l’ocupant del vehicle i remuntar el vehicle amb una grua des de dalt del pont, tal com es pot apreciar en el vídeo del final d’aquesta notícia.