Un camió envesteix tres cotxes i una senyal al centre de Berga

Accident aparatós al centre de Berga. Un camió ha envestit tres cotxes i una senyal a l’avinguda del Canal Industrial, com a conseqüència de la nevada d’aquest dimarts al matí.

El conductor ha perdut el control del vehicle i ha picat contra un cotxe aparcat que ha quedat inutilitzable. També ha xocat contra el vehicle que estava aparcat just davant, causant-li danys menors. El camió ha seguit sense poder aturar-se, ha abatut una senyal vertical i ha acabat estavellant-se contra un tercer vehicle que estava estacionat al carrer Salvador Espriu.

La circulació pel centre de Berga ha estat complicada durant les primeres hores del matí, quan la neu ha començat a caure i enganxar-se als carrers. No hi ha hagut grans gruixos de neu, però sí que ha glaçat ràpidament i això ha complicat el trànsit. Amb el pas de les hores, la situació viària s’ha normalitzat.

Fotos de l’incident a l’avinguda del Canal Industrial

accident-neu-berga-2019-1

 Així ha quedat el primer dels vehicles contra els que ha picat el camió

accident-neu-berga-2019-3

El segon cotxe involucrat només ha petit danys a la part posterior.

accident-neu-berga-2019

 El darrer implicat és aquest cotxe, que ha pujat a la vorera com a conseqüència de l’impacte del camió.

X