Berga

Una falsa alarma mobilitza serveis d’emergències i veïns de Berga al carrer Mestre Ribera

Una falsa alarma mobilitza serveis d’emergències i veïns de Berga al carrer Mestre Ribera
Imatge del fum que activat els serveis d'emergències. EDUARD GONZÁLEZ NAVARRO

Falsa alarma a la vessant sud-est de Berga. Diverses dotacions de Bombers i Mossos d’Esquadra i, fins i tot, una ambulància s’han desplaçat d’urgència al carrer Mestre Ribera a mitja tarda d’aquest dimecres. El motiu: la proliferació d’un sospitós fum negre al cel de la ciutat que ha encès les alarmes del veïnat. Diversos lectors de l’Aquí Berguedà també han informat de les columnes de fum que onejaven a la zona de l’Escola Xarxa.

El cas és que els pitjors auguris han quedat descartats en qüestió de minuts. Un veí de la zona estava cremant matolls i un matalàs, originant el fum que ha fet activar els serveis d’emergència. El fum negre és el resultat de la combustió incomplerta que se sol donar en habitatges interiors, la qual cosa feia pensar que es tractava d’un incendi domèstic. L’alerta fins i tot ha mobilitzat membres de l’equip de govern de l’Ajuntament.

Al final, tot ha quedat en una mera anècdota en una jornada molt intensa a la ciutat, que s’ha despertat emblanquinada i ha patit diversos incidents durant tot el matí com a conseqüència de la primera nevada de l’any a la comarca.

Imatges del fum alarmant

Eduard González Navarro

IMAGE 2019-01-23 17_05_24

IMAGE 2019-01-23 17_05_23

IMAGE 2019-01-23 17_05_20

Ernest Garrido

WhatsApp Image 2019-01-23 at 16.47.39

Júlia Rodríguez

Captura de pantalla 2019-01-23 a les 17.43.40

Berga carrer Mestre Ribera falsa alarma Incendi

Estic amb tu

Comentaris