Cicle Tardor AJBerga

Berga, Política

El PDeCAT opta per la marca Junts per Berga per a les eleccions municipals

El PDeCAT opta per la marca Junts per Berga per a les eleccions municipals
Jordi Sabata, amb la consellera Àngels Chacón, aquest dijous al vespre a Berga. MARC CANTURRI

Junts per Berga. Sota aquest nom concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig la llista encapçalada per Jordi Sabata. El músic i enginyer va ser escollit fa uns dies per l’assemblea de militants del PDeCAT a la ciutat berguedana i aquest dijous ha presentat la seva candidatura als associats en un sopar. A la vetllada també hi ha assistit el líder del PDeCAT, el bagenc David Bonvehí, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Abans del sopar, Bonvehí ha confirmat que la marca Junts per Catalunya “farà de paraigües en les properes municipals” per a totes les llistes del PDeCAT al país: “Junts per Catalunya serà el nom i cada llista escollirà el cognom que més li agradi, com aquí, que és Junts per Berga”. Chacón, per la seva banda, ha aprovat el nom de Sabata per encapçalar la candidatura: “És una persona que representa la transversalitat que busquem en les properes municipals”.

Finalment, Jordi Sabata ha tancat l’atenció als mitjans. L’alcaldable ha centrat el seu discurs en l’objectiu de “treballar perquè tenir un espai públic de primera qualitat sigui una prioritat”. A més, ha refermat la seva idea de voler configurar “una llista transversal, amplia i ambiciosa que aglutini associacions, empresaris i, especialment, ciutadans”.

Tanmateix, Sabata ha explicat que la resta de noms de la llista s’aniran coneixent progressivament des del mes de febrer fins al final de la campanya electoral: “Volem que cada persona que es decideixi a fer el pas endavant tingui el seu moment per exposar les seves idees”. L’objectiu no és altre que recuperar la vara que l’antiga Convergència va perdre en els passats comicis, en favor de l’actual govern de la CUP.

Àngels Chacón David Bonvehí Jordi Sabata Junts per Berga PDeCAT Berga

Estic amb tu

Comentaris