Jordi Sabata serà el cap de llista del PDeCAT a Berga

Jordi Sabata encapçalarà la llista del PDeCAT a les eleccions municipals del 26 de maig a Berga. Així ho ha decidit la militància del partit aquest dimecres al vespre. Ho han decidit en una assemblea on han participat 34 associats, dels quals 29 (85%) han votat a favor de la candidatura de Sabata i 5, en contra.

Just després de la votació, Sabata ha afirmat està “molt satisfet amb els resultats” i per haver pogut constatar que “hi ha un bon número de persones amb ganes de construir un projecte col·lectiu per a la ciutat”. El ja candidat oficial feia mesos que sonava com l’alcaldable del PDeCAT a Berga, però ha hagut d’esperar a l’assemblea d’avui perquè qualsevol militant podia presentar-s’hi. Finalment, la seva ha estat l’única opció que s’ha posat sobre la taula.

Ara, ha dit, construirà un projecte “des d’aquí dins -amb la militància del partit- però també des de fora”. Sabata ha dit des del primer moment que el seu objectiu és fer “una llista transversal i renovada” i, de fet, “que el PDeCAT hagi decidit que un independent sigui alcaldable ja és sinònim de renovació”, ha destacat.

A partir d’aquí, el següent pas serà construir el programa i la llista. Sobre el programa, l’alcaldable ha afirmat que parlarà amb les entitats i la gent de la ciutat per “detectar les seves necessitats” i ha preferit no referir-se a la feina de l’actual equip de govern de la CUP: “Ja hi haurà temps per fer-ho. No es tracta de destruir-ho tot, sinó de veure què han fet bé, destacar-ho, i veure què hi podem aportar nosaltres”.

Jordi Sabata és músic, té 34 anys, és fill d’Antoni Sabata, que va ser regidor de l’Ajuntament de Berga del 1983 al 1987 i del 1991 al 2003 per Convergència i Unió. A banda, el propi Sabata va tenir sobre la taula la possibilitat de formar part de les llistes de Juli Gendrau a les eleccions del 2007 i 2011, així com també a la darrera llista convergent, encapçalada per Antoni Biarnés.

X