El Forn 2019

Berga, Política

Jordi Sabata serà el cap de llista del PDeCAT a Berga

Jordi Sabata serà el cap de llista del PDeCAT a Berga

Jordi Sabata encapçalarà la llista del PDeCAT a les eleccions municipals del 26 de maig a Berga. Així ho ha decidit la militància del partit aquest dimecres al vespre. Ho han decidit en una assemblea on han participat 34 associats, dels quals 29 (85%) han votat a favor de la candidatura de Sabata i 5, en contra.

Just després de la votació, Sabata ha afirmat està “molt satisfet amb els resultats” i per haver pogut constatar que “hi ha un bon número de persones amb ganes de construir un projecte col·lectiu per a la ciutat”. El ja candidat oficial feia mesos que sonava com l’alcaldable del PDeCAT a Berga, però ha hagut d’esperar a l’assemblea d’avui perquè qualsevol militant podia presentar-s’hi. Finalment, la seva ha estat l’única opció que s’ha posat sobre la taula.

Ara, ha dit, construirà un projecte “des d’aquí dins -amb la militància del partit- però també des de fora”. Sabata ha dit des del primer moment que el seu objectiu és fer “una llista transversal i renovada” i, de fet, “que el PDeCAT hagi decidit que un independent sigui alcaldable ja és sinònim de renovació”, ha destacat.

A partir d’aquí, el següent pas serà construir el programa i la llista. Sobre el programa, l’alcaldable ha afirmat que parlarà amb les entitats i la gent de la ciutat per “detectar les seves necessitats” i ha preferit no referir-se a la feina de l’actual equip de govern de la CUP: “Ja hi haurà temps per fer-ho. No es tracta de destruir-ho tot, sinó de veure què han fet bé, destacar-ho, i veure què hi podem aportar nosaltres”.

Estic amb tu

Jordi Sabata és músic, té 34 anys, és fill d’Antoni Sabata, que va ser regidor de l’Ajuntament de Berga del 1983 al 1987 i del 1991 al 2003 per Convergència i Unió. A banda, el propi Sabata va tenir sobre la taula la possibilitat de formar part de les llistes de Juli Gendrau a les eleccions del 2007 i 2011, així com també a la darrera llista convergent, encapçalada per Antoni Biarnés.

Ajuntament de Berga Eleccions municipals Jordi Sabata PDeCAT PDeCAT Berga Política

Comentaris