Puig-reig prepara el primer Vieer Fest interior, a la fàbrica de Cal Casas

El Vieer Fest de Puig-reig d’aquest any serà, per primera vegada, interior: la mostra cervesera i gastronòmica serà a la fàbrica de Cal Casas el proper diumenge 7 d’abril. És la tercera edició d’una iniciativa que consolida el seu format itinerant, després de passar per Cal Prat i Cal Marçal. En els seus dos precedents, però, l’activitat era a l’aire lliure i enguany s’ubicarà a l’interior d’una fàbrica industrial.

Marina Bertran, de l’organització del Vieer Fest, ha explicat en roda de premsa que aquesta tercera edició vol “reivindicar encara més el passat industrial del municipi”. En la mateixa línia, el regidor de Cultura, Jesús Subirats, ha dit que “la fàbrica encara fa olor a oli” i ha assegurat que “a base de cerveses i productes de proximitat tothom tindrà consciència del valor del patrimoni industrial de Puig-reig”.

El Vieer Fest es dividirà en diverses seccions. Comptarà amb cinc expositors cervesers (Cerberus, Guineu, Quer, Grenyut i Escumatent) que es complementaran amb Terrers, una botiga de deegustació que ofereix begudes alternatives a la cervesa, des de vins o vermuts fins a gintònics. També hi haurà espai per a la gastronomia, de la mà d’El Crostó, la Cansaladeria Cal Feliu i el Restaurant Ca La Quica (Puig-reig), i la Formatgeria Cal Músic (Navàs). La regidora de Festes, Alba Santamaria, ha recalcat que, com sempre, s’ha prioritzat que hi haguessin expositors de proximitat.

A banda, hi haurà música electrònica, reggaeton, ball funk, pop, R&B, kizomba, dembow o grime a càrrec de diversos punxadiscs que amenitzaran la jornada. Durant la jornada hi haurà tallers per a infants, a càrrec del Centre de Quitxalla Excursionista de Puig-reig, i un tast-concurs, a càrrec de Marc Martín.

L’horari de la fira serà de 2/4 de 12 del matí (11.30h) a 3 de la tarda (15h) i de 2/4 de 5 de la tarda (16.30h) a 2/4 de 9 del vespre (20.30h).

fabrica-cal-casas-puigreig

X