L’Ajuntament de Berga preveu adjudicar les obres per asfaltar una vintena de carrers aquest abril

L’asfaltatge d’una vintena de carrers de Berga es farà en qüestió de setmanes. Aquest dimecres les obres han sortit a concurs i l’Ajuntament de Berga confia adjudicar-les a mitjans d’abril, segons l’anunci del procés de contractació pública. L’actuació costarà uns 350.000 euros i estan finançades a través d’un ajut de la Diputació de Barcelona. Duraran un mes i afectaran al passeig de les Estaselles, el passeig de la Pau, la Font del Ros, el Tossalet de les Forques, la Rasa dels Molins, l’avinguda del Canal Industrial, el barri de Santa Eulàlia, la serra de Casampons i els Pedregals.

El termini per presentar ofertes acabarà el 9 d’abril a les 23.59h. Una setmana més tard, el dia 16, es farà l’obertura de pliques (el sobre amb els criteris avaluables) i es procedirà a seleccionar l’opció més avantatjosa. A partir d’aquí, només quedarà signar el contracte i procedir a les obres.

Es preveuen més actuacions

L’arranjament de carrers és un dels reclams de tot aquest mandat. El projecte permetrà adequar els trams de carrer que presenten un estat de degradació més avançat. A banda, també es preveuen futures actuacions de conservació i manteniment dels vials que presenten afectacions més lleus. Aquests treballs consistiran en la renovació i el reforç del paviment en zones localitzades, el fresat del ferm i la reposició de les marques vials dels trams inclosos en les zones on s’intervindrà.

X