La porra electoral de l’Aquí Berguedà queda deserta i Ballús regala el premi al Taller Coloma

Ni més ni menys que 678 persones —verificades per evitar robots— van participar a la porra electoral de l’Aquí Berguedà, un 50% més que fa quatre anys. I cap no va encertar el resultat de les eleccions del 26 de vaig. Van sorprendre sobretot els 8 regidors de la CUP. La mitjana de participants n’hi donaven entre 5 i 6.

El 2015, nou persones van clavar el número de regidors de tots els partits, i el premi es va haver de decidir per sorteig. Aquest cop, els resultats van ser més sorprenents. Tal com establien les bases, el premi va quedar desert. Però el patrocinador, Ballús, va decidir lliurar-lo al Taller Coloma. Es tracta d’un val de gasolina per a tot un any.

L’entrega del premi es va fer aquest dimarts al matí a la benzinera BP de Berga. Toni Serarols i Joan Serarols, com a representants de Ballús, van entregar-ho a la comitiva del Taller Coloma, amb Julio Valverde, Núria Cros, Queralt Roca i Josep Sànchez com a representats. També va ser a l’acte Jaume Fíguls, gerent de Bífidus Produccions, l’empresa promotora de la porra electoral.

X