Un cotxe bolca a la C-16, a Guardiola de Berguedà, i obliga a tallar la carretera

Un cotxe ha bolcat sol aquest migdia a la C-16, a l’alçada de Guardiola de Berguedà, i ha obligat a tallar la carretera, d’entrada, en els dos sentits de la marxa. Més tard, els Mossos han passat a gestionar el pas alternatiu de vehicles pel carril que ha quedat lliure. Hi treballen tres dotacions de Mossos i un vehicle de Bombers.

L’accident s’ha produït a les 13.03h al punt quilomètric 114, passada la benzinera, i no s’hi ha vist implicat cap més vehicle. El cotxe ha bolcat sol i ha quedat cap per amunt, amb el sostre tocant a terra, al mig de la carretera. La conductora i un altre ocupant del vehicle han resultat ferits de poca gravetat i han estat traslladats a l’hospital de Berga.

Pels volts de les tres de la tarda, s’ha pogut reobrir la carretera després de gairebé dues hores amb restriccions.

X