Fins a 300 persones consultant alhora per on passa el passacarrers

La nova aplicació de la Patum ha rendit. En el seu primer Corpus de vida, l’eina ha estat descarregada des de més de 5.000 dispositius: uns 1.800 Apple i uns 3.200 Android. A més, durant els passacarrers, va arribar a registrar pics de fins a 300 persones consultant simultàniament per on passava la Patum.

Dimecres al migdia l’aplicació va caure uns instants però els creadors van poder resoldre el problema en qüestió de minuts i, a més, van preveure’l perquè no es repetís més en tot el Corpus. Els petits problemes del primer dia es van anar resolent a mesura que la festa anava avançant.

L’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, ha destacat la tasca prèvia a la festa: “Els diferents mitjans se’n van fer ressò, i això va permetre fer-la arribar més ràpidament a la ciutadania. Tothom n’estava al cas, i tenir tantes descàrregues és un èxit”. A banda de consultar en viu la ubicació del passacarrers, l’aplicació permet estar al dia de l’agenda d’actes patumaires i obtenir informació turística de la comarca.