Salut, Berga

Ginkgo se subscriu a diverses revistes mensuals i les dona a l’hospital de dia d’oncologia de Berga

Ginkgo se subscriu a diverses revistes mensuals i les dona a l’hospital de dia d’oncologia de Berga
L'entrega de les primeres revistes a l'hospital de dia d'oncologia. CEDIDA

Nova iniciativa solidària de Ginkgo, l’associació d’afectats pel càncer al Berguedà. Aquesta setmana han fet la primera entrega de revistes a l’hospital de dia d’oncologia del Sant Bernabé, a Berga. L’entitat va decidir destinar una part dels beneficis de la venda de roses per Sant Jordi a pagar subscripcions a diverses revistes mensuals per, després, donar-les a l’hospital. L’objectiu és fer més amena l’estança dels usuaris a l’hospital de dia.

La resta dels diners que van fer amb les roses de Sant Jordi els destinen al programa de tatuatges oncològics, és a dir, tatuatges per reconstruir el mugró després d’haver patit càncer de mama. Aquesta iniciativa és pionera a la comarca: fins ara no es podien fer tatuatges d’aquest tipus a la zona i, des d’aquesta primavera, una especialista dona hora a l’estudi Roy’s Tattoo, del carrer del Roser.

Segons Ginkgo, aquest Sant Jordi passat ha estat “més solidari que mai”. L’entitat, viva i constant tot l’any, s’ha convertit també en un referent per a la ciutadania durant la diada de Sant Jordi. Des de fa molts abrils, la seva parada de roses a Cal Fàbregas, al bell mig del carrer Major, és punt de parada fix per a molts berguedans.

Càncer Ginkgo Hospital de Dia d'Oncologia Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris