Política

El PSC es manté ferm a governar al Consell Comarcal: “Deixem el que ens separa i quedem-nos amb el que ens uneix“

El PSC es manté ferm a governar al Consell Comarcal: “Deixem el que ens separa i quedem-nos amb el que ens uneix“
Abel Garcia, a Berga. MARC CANTURRI

El PSC es manté ferm a pactar amb Junts per Catalunya i les agrupacions d’electors per governar al Consell Comarcal del Berguedà els propers quatre anys. En declaracions a l’Aquí Berguedà, el conseller socialista, Abel Garcia, ha preferit no valorar les pressions que els partits independentistes han rebut en les últimes hores per fer-lo fora del futur govern comarcal, i ha reiterat el seu compromís en reeditar el pacte amb Junts per Catalunya, sumant-hi aquesta vegada els dos consellers independents.

Garcia ha referenciat la seva companya de partit i nova presidenta de la diputació de Barcelona, Núria Marín: “Deixarem fora el que ens separa per quedar-nos amb el que ens uneix per governar, com ho hem fet aquests quatre anys, al Consell Comarcal“.

El conseller socialista ha atès la trucada de l’Aquí Berguedà mentre es dirigia a Berga, a una reunió amb diversos alcaldes de la comarca per avançar en la millora del transport a demanda a l’Alt Berguedà. En aquest sentit Garcia ha aprofitat per recordar que segueix “treballant per a la comarca“ i té la intenció de “seguir-ho fent com a mínim quatre anys més“: “en pocs minuts em reuniré amb alcaldes d’ERC i treballaré colze a colze amb ells per millorar la comarca. Per sumar, les sigles sempre han de quedar a un cantó“.

Per la seva banda, fonts de Junts per Catalunya han dit que “està tot igual“, malgrat que les entitats sobiranistes de la comarca emetessin un comunicat on exigien formar un govern comarcal sense el PSC. Així doncs, si no hi ha sorpreses, aquest divendres, a les 12 del migdia, el ple del Consell Comarcal investirà un president de Junts per Catalunya, que pactarà amb Abel Garcia i dos independents per formar un govern amb majoria (7+2+1) pels propers quatre anys.

Abel Garcia Consell Comarcal del Berguedà PSC

Estic amb tu

Comentaris