L’ANC espera omplir 15 autocars a Berga per anar a la manifestació de l’11-S

L’Assemblea Nacional Catalana de Berga espera omplir 15 autocars dunes 60 persones cadascun per baixar a la manifestació de la Diada de l’11 de Setembre. L’ANC de Berga vendrà tiquets per 10 euros en diferents establiments de la capital, però també a Guardiola, Borredà, Avià i la Pobla de Lillet. A banda, les assemblees locals de Bagà, Gironella i Puig-reig també s’han posat en marxa i comptaran amb autocars amb sortida des del seu municipi.

La sortida des de Berga serà el mateix 11 de setembre a les 12 del migdia des de davant del monument a Rafael Casanova, a la carretera de Solsona, a tocar del parc dels Soldats. Els tiquets inclouen l’anada i la tornada i es vendran fins pràcticament el mateix dia de la manifestació.

A banda, l’ANC fa dies que ha activat tot l’engranatge per inscriure’s a cada tram de la manifestació. Al Berguedà li toca el tram 10, que és al carrer Tarragona, a pocs metres de la plaça Espanya i a tocar del parc de l’Escorxador. Membres de l’ANC de Berga han recalcat en roda premsa que, a banda d’apuntar-se als autocars, també cal inscriure’s al tram 10 per “poder distribuir més equitativament les persones per tot el recorregut”.

Samarretes blaves ‘KM0’

Com cada any, l’ANC ha dissenyat una samarreta especial per a la manifestació de l’11 de setembre. Aquest cop és blava, amb detalls grocs, i està feta “per empreses catalanes”, segons ha destacat Lluís Escriche.

De moment, la samarreta es pot comprar a la paradeta que l’ANC munta cada dissabte al mercat setmanal del passeig de la Indústria de Berga. A partir del 15 d’agost, també es podrà comprar al local dels Castellers de Berga, el Cinema Catalunya.

X