El Consell Comarcal del Berguedà impulsa el servei de Transport a Demanda durant els caps de setmana i els dies festius a les valls del Pedraforca i del Llobregat

Al servei dels dies laborables que enllaça els municipis de l’Alt Berguedà amb Bagà i Guardiola s’hi sumarà un servei de caps de setmana enfocat a donar resposta a la demanda popular de facilitar la mobilitat dels habitants dels pobles més petits del Berguedà els dies festius. El servei es posarà en marxa a partir de l’agost.

Les noves línies uniran: Tuixent, Gósol, Saldes i Vallcebre amb Guardiola de Berguedà, i Castellar de n’Hug i la Pobla de Lillet amb Guardiola de Berguedà. A banda d’aquestes dues línies, Gisclareny també quedarà unit amb Bagà. Per fer ús d’aquest servei caldrà fer reserva prèvia almenys amb un dia d’antelació posant-se en contacte amb el Consell Comarcal.

A banda d’això, el Consell amplia alguns horaris i afageix parades a algunes línies regulars del Servei de Transport a Demanda: les línies que arriben a Berga des del nord, tindran parada a l’Hospital Sant Bernabé i a la plaça Viladomat, i s’amplien les línies de Santa Maria de Merlès i Sagàs, amb noves parades a l’Hostal Sant Cristòfol i Ca la Mestra.

El Transport a Demanda està destinat als usuaris dels municipis amb menys habitants que no disposen de transport públic. El servei vol connectar els usuaris que ho necessiten amb la parada de transport públic més propera.

X