PLAY

Exposició inèdita de Samuel Aranda a Avià

Exposició inèdita de Samuel Aranda a Avià

Exposició inèdita de Samuel Aranda a Avià

Passejar pels carrers d’Avià serà, a partir d’aquest dissabte, una experiència única gràcies a una exposició efímera i inèdita d’un dels millors fotoperiodistes del món, Samuel Aranda. L’artista ha barrejat fotografies seves dels seus viatges al Congo, Iemen o Palestina amb fotografies que ha fet a veïns d’Avià, on ha estat treballant durant l’últim mes. L’objectiu, segons ha explicat ell mateix, és convidar a la reflexió i demostrar “que l’única diferència entre un veí d’Avià i un altre del Congo és el lloc on ha nascut”. La proposta forma part del projecte Bat Fotoperiodisme, impulsat des del Konvent de Cal Rosal, un dels centres culturals més singulars d’Europa. Es tracta d’una iniciativa que busca sacsejar el tractament que els periodistes fan de les imatges i les notícies.

Estic amb tu

Comentaris