Oci, Berga

Dissabte de Tomb Encantat, el correbars de la Bauma que tanca l’estiu a Berga

Dissabte de Tomb Encantat, el correbars de la Bauma que tanca l’estiu a Berga

El Tomb Encantat recorrerà aquest dissabte al vespre una vintena de bars de Berga, a partir de 2/4 de 8 del vespreLa Bauma dels Encantats es posa al capdavant de la iniciativa un any més, i enguany ho fa amb una novetat important: busca les millors ulleres de sol del correbars. Les guanyadores tindran un premi al final del recorregut. La iniciativa pretén que tots els participants a la ruta vagin amb una indumentària en comú, en aquest cas unes ulleres de sol.

El Tomb Encantat tancarà l’estiu a Berga, un any més. Els gegants de la Bauma dels Encantats dansaran per tot el recorregut, juntament amb una colla convidada, que aquest any serà la colla gegantera de Navàs. A banda, també hi haurà música en directe amb la xaranga local EntrompatsBand, que amenitzaran els desplaçaments d’un bar a l’altre amb el seu repertori.

El Tomb d’aquest dissabte, farà parada en més d’una vintena de bars de la ciutat, que oferiran menjar i beure a tots els participants que segueixin la cercavila. A les set de la tarda hi haurà el tret de sortida des de la plaça Viladomat. El primer tram del recorregut anirà pel passeig de la Indústria i tornarà cap a la plaça de Sant Pere, on està previst un sopar popular per agafar forces. L’organitza l’associació de veïns de la plaça de Sant Pere per un preu simbòlic.

Havent sopat, es tancarà el correbars amb una ruta que es preveu que s’allargui fins la matinada. La darrera parada serà a les portes del Casal Panxo, davant el local de la Bauma dels Encantats.

Bauma dels Encantats correbars Tomb Encantat

Estic amb tu

Comentaris