El canicross i la caminada solidària de Cercs donaran els seus beneficis a Ginkgo i a la campanya per curar l’Arlet

Cap de setmana de Tots Sants, però també de canicross i solidaritat, a Cercs. El ja tradicional canicross i la caminada solidària recaptaran diners per a l’associació d’afectats contra el càncer Ginkgo i el projecte Tot és possible, que vol ajudar l’Arlet, la nena de 5 anys de Cercs que lluita per superar el neuroblastoma. L’organització i l’Ajuntament de Cercs han presentat l’edició aquest dimarts al matí.

El canicross es dividirà en dues etapes: una, semi-nocturna, dissabte a les 6 de la tarda; i la segona, diumenge, a partir de 2/4 de 10 del matí. El mateix diumenge, a les 10 del matí, arrencarà la caminada, que aprofita el recorregut el recorregut del canicross. L’epicentre de la jornada serà a Sant Jordi de Cercs, des d’on arrencaran totes les proves.

Les inscripcions, tant al canicross com a la caminada, es poden fer al lloc web de la prova fins aquest dijous, 31 d’octubre. Els beneficis que es recaptin aniran íntegrament a Ginkgo i a Tot és possible. L’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, ha explicat en roda de premsa que, com que es fan moltes activitats per a l’Arlet, en aquest cas s’ha decidit destinar el 75% dels guanys a Ginkgo i el 25% restant, a la campanya per al tractament de la jove cercorina.

La presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, també ha participat en la presentació i ha destacat que, un any més, el canicross farà possible que l’hora setmanal de marxa nòrdica que ofereix l’entitat es pugui complementar amb una hora de fisioteràpia. L’organització confia que el canicross atregui una seixantena de participants i que, amb la caminada, s’arribi al centenar d’implicats.

canicross 2019

X