Horrorland se supera: ha rebut 25.380 visitants en 18 dies i ha arribat per primera vegada a la Xina i Amèrica

Èxit de por a Horrorland. El parc del terror de Cercs ha superat l’èxit de la primera edició. Aquesta tardor ha rebut 25.380 visitants i ha venut el 94% de les entrades que havia posat a la venda. Tot plegat ha fet que, de mitjana, el 85% dels allotjaments de la zona quedessin plens durant els caps de setmana de terror als peus de la central tèrmica.

El públic català segueix sent el principal, seguit dels visitants procedents de Madrid i dels que venen de Saragossa. A banda, aquest any Horrorland ha arribat per primera vegada a la Xina i Amèrica, amb visitants procedents de l’altra banda de l’Atlàntic i de l’Àsia.

Un cop dins el parc, ha augmentat el consum en l’espai de restauració, jocs i marxandatge. En total, el recinte ha donat feina a 170 treballadors entre espantadors, actors, agents de seguretat i personal que treballava als espais de restauració, jocs i marxandatge. Acabada l’experiència, les valoracions han fregat l’excel·lència: Horrorland obté un 4,7 sobre 5 a Google.

El millor Halloween, per davant de PortAventura

Aquesta mateixa tardor Horrorland ha rebut una nova distinció: és el millor parc per Halloween. El premi l’ha concedit el web especialitzat PAC i, per guanyar-lo, el parc de Cercs s’ha hagut d’imposar a PortAventura i Parque Warner.

Aquest darrer cap de setmana els impulsors del premi van portar-lo a Horrorland per entregar-lo als directors del parc. També hi era l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer.

75199954_590079765070168_1298038790157238272_o

Fins l’any que ve

Ara el parc de terror tanca portes i no les obrirà fins al 2020. Aquest Nadal no hi haurà edició especial d’Horrorland, a diferència de l’any passat. Els impulsors del parc guardaran forces per un 2020 on confien consolidar el producte i seguir obrint-lo a mercats d’arreu del món.