Un control a Castellbell i el Vilar caça tres implicats en un robatori a Berga

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet, van detenir tres joves, de 22, 23 i 18 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una casa de Berga. Un quart lladre va aconseguir escapar.

El 28 de novembre els Mossos van rebre l’avís d’uns testimonis que acabaven de veure tres persones entrar en una casa de Berga i que, poc després, van fugir del lloc amb un vehicle on, suposadament, els esperava una quarta persona.

Ràpidament els Mossos van muntar diversos controls policials i, en el de la C-16 a l’alçada de Castellbell i el Vilar, un conductor que es trobava a la retenció del control va alertar als agents que dues persones havien sortit corrents d’un vehicle que es trobava uns metres més enrere.

Els Mossos van aturar el turisme i van identificar els dos ocupants que hi havia a dins. Es agents van comprovar que els dos homes coincidien amb la descripció dels lladres i, a més, en l’escorcoll del vehicle es van localitzar diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris. Davant d’això, els dos ocupants van ser detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Poc després, els mossos van rebre un avís de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet, que havia localitzat i interceptat a un dels lladres que havia fugit. Quan els mossos van arribar al lloc van comprovar que l’home coincidia amb la descripció d’un dels sospitosos i el van detenir per la seva presumpta implicació amb el robatori.

Els tres detinguts van passar el dia 30 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

X