Berga presenta els primers patges i patgesses del rei Baltasar sense betum

Per Sant Esteve, com cada any, Berga va rebre la visita dels patges i les patgesses reials. La comitiva, encapçalada per la Banda i la Jove Banda de l’Escola de Música, va desfilar pel passeig de la Pau saludant i repartint caramels. Els emissaris i assistents reials van recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat a l’Ajuntament, el Pavelló de Suècia i l’Hotel d’Entitats.

La recollida de cartes ja ha deixat entreveure algunes de les novetats que incorporarà la cavalcada d’enguany. La més visible és a la comparsa del rei Baltasar, on s’elimina el betum. Una part dels patges i les patgesses de Baltasar que van recollir les cartes per Sant Esteve eren persones racialitzades i les que no anaven sense betum.

Fotos de la recollida (Aj. Berga)

EMtp0LpXkAA7FxO

EMtpygwWoAALwTH

EMtpxQKXYAAtBth

EMtqGBwXsAAtjhH

EMtqExRXsAAq6ee

EMtqDhpXYAA-2P2

EMtqCTeXkAEcWOz