Gironella, Cultura

Gironella acollirà el primer festival de màgia al Berguedà aquest 2020

Gironella acollirà el primer festival de màgia al Berguedà aquest 2020

Gironella prepara un primer mig any farcit de cultura. Aquest dilluns al matí l’Ajuntament ha presentat la programació del Culturitza’t, el cicle d’actes estables que acostuma a organitzar el consistori. Aquest primer mig any inclourà set espectacles de màgia, teatre i música. Un dels plats forts és la gala internacional Un Toc de Màgia, el primer festival de mags que acull la comarca, el 16 de maig.

El cicle comença aquest diumenge vinent, 19 de gener, amb Jordi Purtí i l’Orquestra de cambra de l’Empordà, que presentaran “Concerto a Tempo d’Umore”, un espectacle de música i humor apte per a tots els públics.

Al febrer hi haurà un espectacle teatral de la Cia La Tal, titulat “Italino Grand Hotel”. Al març, hi haurà dos espectacles: el primer, diumenge 1 de març, coincidint amb Carnestoltes, “Party Game! T’atreveixes a jugar?”, en el que el públic es converteix en protagonista; i el segon, diumenge 15,  “El silenci dels Telers”, un espectacle de la gironellenca Maria Casellas en el que l’ajuntament ha fet de mecenes.

A l’abril arriba el primer acte musical amb la presentació el disc “I AM” de Paula Valls, diumenge 19, i al maig la màgia envairà Gironella amb el festival de màgia. L’últim espectacle serà diumenge 7 de juny amb “Humor Xou! Espectacle de mems i monòlegs”.

Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, ha explicat que enguany es presenta “una oferta molt variada, amb estils artístics molts diversos, des d’espectacles infantils fins a obres de teatre, passant per espectacles on el públic es converteix en actor”. Vall ha recordat que des del consistori fa anys que es treballa amb aquesta idea, però fins ara no es disposava dels equipaments necessaris. La legislatura passada es va renovar el Local del Blat, per transformar-lo en un espai escènic-musical ben equipat, que permet realitzar espectacles professionals, afegeix Vall.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través del microsite del Culturitza’t o a l’App de Gironella.

Ajuntament de Gironella Culturitza't

Estic amb tu

Comentaris