Un veí d’Avià mor en caure de la bicicleta en un corriol al Baix Berguedà

Dol al Berguedà per la mort sobtada d’un ciclista en plena excursió entre Avià i Puig-reig. La víctima és Aleix Costa i Gras, de 43 anys, nascut a Guardiola de Berguedà i resident a Avià des de feia prop de 10 anys. Costa va patir una caiguda en ple descens per un corriol al Baix Berguedà mentre gaudia d’una excursió amb amics.

Els mateixos amics van intentar salvar la vida a la víctima mentre arribaven els serveis d’emergència però no van poder fer-hi res. Costa vivia a Avià des de feia anys, però seguia molt vinculat a Guardiola, on la seva família regenta una botiga de mobles. També estava vinculat al Padel Indoor Berguedà.

El funeral d’Aleix Costa serà dimecres, dia 22, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Santa Eulàlia, a Berga, i el cos serà enterrat al cementiri de Guardiola de Berguedà.