Els veïns de Sant Julià de Cerdanyola poden tornar a sortir del poble després d’hores d’aïllament

Ja es pot entrar i sortir de Sant Julià de Cerdanyola. Després d’hores incomunicats, els veïns poden circular per la carretera que enllaça el poble amb Guardiola de Berguedà. La via ha quedat bloquejada de matinada, per culpa d’una esllavissada, a pocs metres de Guardiola.

A quarts d’una del migdia, s’ha donat pas alternatiu a la carretera per tal que els veïns poguessin arribar i marxar del municipi. Això sí, els treballs al talús continuen. L’alcalde, Agustí Elías, ha explicat a l’Aquí Berguedà que es dona pas alternatiu perquè encara hi ha operaris treballant a la zona. “Fins que no es garanteixi la seguretat, no s’obrirà totalment”, ha dit.

L’alternativa habitual per sortir de Sant Julià és la carretera que porta a Falgars (la Pobla de Lillet). Malgrat tot, aquest matí la via també havia quedat impracticable per culpa de les nevades. Ara, ha confirmat l’alcalde, també s’hi pot tornar a circular.

X