S’encén el bus de la Penya Blaugrana al centre de Berga, tornant del Camp Nou

El bus de la Penya Blaugrana de Berga s’ha encès aquesta nit al bell mig del passeig de la Indústria, a l’alçada de la plaça Cim d’Estela, tornant de presenciar el partit de Copa del Rei entre el Barça i el Leganès, al Camp Nou. El vehicle transportava 14 persones que, afortunadament, n’han pogut sortir a temps i han resultat il·leses.

En pocs minuts s’han activat dotacions de la Policia Local i de Bombers, que han pogut apagar el foc amb relativa agilitat. Això sí, la part central esquerra de l’autobús ha quedat calcinada.

El conductor de l’autobús ha explicat que el vehicle desprenia fum des de l’equador del viatge de tornada, però no ha estat fins que era dins la ciutat que ha començat a encendre’s. La hipòtesi inicial era que un dels pneumàtics de l’autobús s’ha encès i ha originat el foc, tot i que els cossos de seguretat encara ho estan investigant.

No és la primera vegada que un autobús de la Penya Blaugrana pateix un incident tornant de veure futbol. L’any 2014, l’autobús que tornava els seguidors a casa, després d’un Barça-Elx, ja va perdr una roda al bell mig de la C-16. Tant en aquella ocasió com en aquesta, no hi va haver cap ferit i tot va quedar en un ensurt.